Aardappels uit de oven met schil en knoflook
bewaar
bewaar

Aardappels uit de oven met schil en knoflook

Het ideale bijgerecht: aardappels uit de oven met schil én knoflook. Handig bij een diner met een grote groep.

25 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 °C. Breng een pan met ruim water aan de kook. Boen ondertussen de aardappelen schoon en halveer ze. Kook de aardappelen met schil in 10-12 min. net niet gaar. Giet de aardappelen af in een vergiet en laat ze even uitdampen.

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Meng de knoflook, het zout, de oregano, uienpoeder en olie in een kom. Breng op smaak met peper. Snijd de aardappels in parten en schep ze door het oliemengsel.

Verdeel de aardappelen over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ze in het midden van de oven in 20-25 min. gaar en goudgeel. Schep halverwege om. 

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappels uit de oven met schil en knoflook

Het ideale bijgerecht: aardappels uit de oven met schil én knoflook. Handig bij een diner met een grote groep.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig