Kipsaté met pindakokossaus
bewaar
bewaar

Kipsaté met pindakokossaus

15 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de marinade volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de kip door marinade en laat afgedekt op kamertemperatuur 15 min. marineren. Satéstokjes in koud water weken. Gemarineerde kipblokjes aan satéstokjes rijgen. In steelpannetje (met dunne bodem) pindakaas losroeren met 100 ml water, kokosmelk, ketjap, geraspte kokos en rode peper. Op barbecue kipsaté in 8-10 min. bruin en gaar grillen. Steelpannetje op barbecue zetten en saus verwarmen. Saté serveren met pindakokossaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipsaté met pindakokossaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig