Kabeljauwpakketjes met groene curry
Aan de slag
Kabeljauwfilet (in magnetron) laten ontdooien en met keukenpapier droogdeppen. In kom groene curry, olie en sjalot door elkaar roeren. Vis voorzichtig door curry wentelen. Elk blok vis in midden van vel aluminiumfolie leggen. Rest van currymengsel erover verdelen. Foliepakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Vis in 10-12 min. gaar laten worden. Aan tafel partjes limoen boven vis uitknijpen.
Kabeljauw bereiden op de barbecue
Instructievideo - 00:33 min.
Kabeljauwpakketjes met groene curry
bijgerecht
null personen
145 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kabeljauwfilet (in magnetron) laten ontdooien en met keukenpapier droogdeppen. In kom groene curry, olie en sjalot door elkaar roeren. Vis voorzichtig door curry wentelen. Elk blok vis in midden van vel aluminiumfolie leggen. Rest van currymengsel erover verdelen. Foliepakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Vis in 10-12 min. gaar laten worden. Aan tafel partjes limoen boven vis uitknijpen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kabeljauwfilet
2 eetlepels groene Thaise currypasta
2 eetlepels olie
1 sjalot
1 limoen
Dit heb je nodig
aluminiumfolie