Kalfsgehaktspiesjes met salie
bewaar
bewaar

Kalfsgehaktspiesjes met salie

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Van citroen 5 dunne plakjes snijden. Plakjes in vieren snijden. Brood in enkele lepels water weken, goed uitknijpen. In kom gehakt mengen met geweekt brood, 3 el olie, sjalot, knoflook, basilicum en stukjes abrikoos. Gehakt op smaak brengen met zout en peper en er 24 balletjes van vormen. Gehaktballetjes afwisselend met salieblaadjes en partjes citroen aan spiesen steken, beginnen en eindigen met gehaktballetje. Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. In kom kappertjes door tapenade roeren.

Spiesen dun bestrijken met rest van olie en gehaktballetjes op barbecue in ca. 15 min. rondom bruin en gaar roosteren. Spiesen serveren met kappertjestapenade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsgehaktspiesjes met salie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig