Kalfsentrecote met salie
Aan de slag
Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In lage schaal citroenrasp, citroensap, olie, wijn, knoflook en salie door elkaar kloppen. Entrecotes goed door marinade wentelen, schaal afdekken en in koelkast minimaal 1 uur marineren. Entrecotes af en toe keren.
Entrecotes uit marinade nemen en laten uitlekken. Entrecotes op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 5 min. grillen. Vlees af en toe met achtergebleven marinade bestrijken. Entrecotes met zout bestrooien. Lekker met couscoussalade (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
Kalfsentrecote met salie
hoofdgerecht
null personen
300 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In lage schaal citroenrasp, citroensap, olie, wijn, knoflook en salie door elkaar kloppen. Entrecotes goed door marinade wentelen, schaal afdekken en in koelkast minimaal 1 uur marineren. Entrecotes af en toe keren.
Entrecotes uit marinade nemen en laten uitlekken. Entrecotes op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 5 min. grillen. Vlees af en toe met achtergebleven marinade bestrijken. Entrecotes met zout bestrooien. Lekker met couscoussalade (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ citroen
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels droge witte wijn
3 teentjes knoflook
4 eetlepels gedroogde salie
4 kalfsentrecotes
Dit heb je nodig
barbecue