Italiaanse karbonades
Aan de slag
Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In grote koekenpan helft van boter verhitten. Karbonades bestrooien met zout en peper en op hoog vuur in 10 minuten aan beide kanten bruinbakken. Courgette, kruiden, zout en peper toevoegen en 2 minuten meebakken. Vuur lager zetten en met deksel half op pan ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen in andere grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Karbonades serveren met courgette, aardappel en Fijngesneden tomaten.
Italiaanse karbonades
hoofdgerecht
null personen
510 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. In grote koekenpan helft van boter verhitten. Karbonades bestrooien met zout en peper en op hoog vuur in 10 minuten aan beide kanten bruinbakken. Courgette, kruiden, zout en peper toevoegen en 2 minuten meebakken. Vuur lager zetten en met deksel half op pan ca. 10 minuten laten sudderen. Intussen in andere grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Karbonades serveren met courgette, aardappel en Fijngesneden tomaten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 courgettes
50 g boter of margarine
2 schaaltjes schouderkarbonade
3 eetlepels Italiaanse kruiden
1 5 zak
12 zongedroogde tomaten op olie, heel fijngesneden