Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
bewaar
bewaar

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig