Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
Aan de slag
Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blik artisjokharten
2 bakjes hüttenkäse
½ potje tomatentapenade
1 zakje pannenkoek portiemix
300 ml melk
1 zak gemengde sla
4 eetlepels yoghurtdressing
2 eetlepels boter of margarine