Pasta met zongedroogde tomaat
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Postelein wassen en stelen grof hakken. Tomaten droogdeppen en in reepjes snijden. Droge koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Ham in 2 porties in ca. 5 minuten knapperig bakken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Postelein toevoegen en 2 minuten meebakken. Spaghetti afgieten en 3 eetlepels olie (uit potje tomaten), tomaatreepjes en postelein erdoor scheppen. Gerecht door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Ham erboven verkruimelen. Spaghetti serveren met kaas. Lekker met groene salade en tuinkruidendressing.
Pasta met zongedroogde tomaat
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Postelein wassen en stelen grof hakken. Tomaten droogdeppen en in reepjes snijden. Droge koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Ham in 2 porties in ca. 5 minuten knapperig bakken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten bakken. Postelein toevoegen en 2 minuten meebakken. Spaghetti afgieten en 3 eetlepels olie (uit potje tomaten), tomaatreepjes en postelein erdoor scheppen. Gerecht door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Ham erboven verkruimelen. Spaghetti serveren met kaas. Lekker met groene salade en tuinkruidendressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g spaghetti
600 g postelein
½ potje zongedroogde tomaten in olie
1 pakje Schwarzwalder schinken
1 ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
50 g gemalen pittige kaas
Dit heb je nodig
wok