Pittige kikkererwten met kokosgroenten
Aan de slag
Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. Kikkererwten laten uitlekken. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 3 minuten fruiten. Bloemkool toevoegen en ca. 5 minuten op hoog vuur roerbakken. Currypasta, kokosmelk, paprika en kikkererwten door bloemkoolmengsel scheppen. Gerecht op laag vuur nog ca. 15 minuten laten sudderen. Lekker met naanbrood.
Pittige kikkererwten met kokosgroenten
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Ui en knoflook pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. Kikkererwten laten uitlekken. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 3 minuten fruiten. Bloemkool toevoegen en ca. 5 minuten op hoog vuur roerbakken. Currypasta, kokosmelk, paprika en kikkererwten door bloemkoolmengsel scheppen. Gerecht op laag vuur nog ca. 15 minuten laten sudderen. Lekker met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 teentje knoflook
2 groene paprika's
2 blikken kikkererwten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak panklare bloemkool
3 eetlepels Indiase currypasta
1 blik kokosmelk
Dit heb je nodig
wok