Focaccia met tartaar en courgette
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Salami in reepjes snijden. Olie in koekenpan verhitten, tartaar en salami 3-4 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Courgette wassen en met kaasschaaf in linten snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Focaccia opensnijden en courgettelinten op onderste helft leggen. Gehaktmengsel erop scheppen, beleggen met plakjes mozzarella. Afdekken met bovenste helft van brood. Gevulde focaccia op rooster in midden van oven leggen en in 6-8 min. knapperig bakken.
Focaccia met tartaar en courgette
hoofdgerecht
null personen
1190 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Salami in reepjes snijden. Olie in koekenpan verhitten, tartaar en salami 3-4 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Courgette wassen en met kaasschaaf in linten snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Focaccia opensnijden en courgettelinten op onderste helft leggen. Gehaktmengsel erop scheppen, beleggen met plakjes mozzarella. Afdekken met bovenste helft van brood. Gevulde focaccia op rooster in midden van oven leggen en in 6-8 min. knapperig bakken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 plakjes salami
1 eetlepel olijfolie
1 tartaartje
1 kleine courgette
3 minibolletjes mozzarella
1 focaccia