Gevulde focaccia
bewaar
bewaar

Gevulde focaccia

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 225 ºC. Bak de focaccia in 6-8 min. af. Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Pureer of vijzel de avocado met het citroensap en de tabasco tot guacamole. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de tomaten in plakjes en de bosui in ringetjes. Snijd de focaccia open en besmeer de onderste helft met guacamole. Beleg achtereenvolgens met sla, tomaat, kaasblokjes en bosui. Dek af met de bovenste helft van de focaccia en snijd in stukken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde focaccia

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig