Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
bewaar
bewaar

Visvinken met tijmkrieltjes en courgette

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In braadpan of wok 2 eetlepels olie verhitten, op matig vuur krieltjes 5 minuten bakken. Af en toe omscheppen. Courgette en tijm door aardappels scheppen en nog 10 minuten meebakken. Intussen visfilets in 6 gelijkmatige stukken snijden en met peper bestrooien. Spek rond vis wikkelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren. Krieltjesmengsel over borden verdelen, vis erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Visvinken met tijmkrieltjes en courgette

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig