Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
Aan de slag
In braadpan of wok 2 eetlepels olie verhitten, op matig vuur krieltjes 5 minuten bakken. Af en toe omscheppen. Courgette en tijm door aardappels scheppen en nog 10 minuten meebakken. Intussen visfilets in 6 gelijkmatige stukken snijden en met peper bestrooien. Spek rond vis wikkelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren. Krieltjesmengsel over borden verdelen, vis erop leggen.
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan of wok 2 eetlepels olie verhitten, op matig vuur krieltjes 5 minuten bakken. Af en toe omscheppen. Courgette en tijm door aardappels scheppen en nog 10 minuten meebakken. Intussen visfilets in 6 gelijkmatige stukken snijden en met peper bestrooien. Spek rond vis wikkelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in ca. 5 minuten gaar bakken, halverwege keren. Krieltjesmengsel over borden verdelen, vis erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
1 zak minikrieltjes
1 courgette
½ eetlepel gedroogde tijm
2 schaaltjes roodbaarsfilet
6 plakjes gerookt ontbijtspek