Salade van groentekerriekoekjes met tofu
Aan de slag
In grote kom eieren, bloem, kerriepoeder, knoflook en mespunt zout en peper tot glad, dik beslag roeren. Courgette, wortel, maïs en tofu door beslag roeren. In diepe koekenpan olie verhitten. Met behulp van 2 eetlepels telkens 3-4 bergjes beslag in hete olie scheppen. Koekjes in 2 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Op keukenpapier laten uitlekken. In schaal veldsla en taugé met dressing mengen. Sla over vier borden verdelen, groentekoekjes erop leggen en direct serveren.
Salade van groentekerriekoekjes met tofu
voorgerecht
null personen
400 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In grote kom eieren, bloem, kerriepoeder, knoflook en mespunt zout en peper tot glad, dik beslag roeren. Courgette, wortel, maïs en tofu door beslag roeren. In diepe koekenpan olie verhitten. Met behulp van 2 eetlepels telkens 3-4 bergjes beslag in hete olie scheppen. Koekjes in 2 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. Op keukenpapier laten uitlekken. In schaal veldsla en taugé met dressing mengen. Sla over vier borden verdelen, groentekoekjes erop leggen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
6 eetlepels bloem
½ eetlepel kerriepoeder
1 teentje knoflook
¼ courgette
¼ dunne winterpeen
½ schaaltje minimaïskolfjes
100 g roerbaktofu pittig gekruid
100 ml olie
1 zak veldsla
½ bakje taugé
1 cup honing-mosterddressing
Dit heb je nodig
keukenpapier