Gevulde pannenkoeken met romige surimi
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Surimi fijn snijden. Roomkaas in stukjes snijden en in kom losroeren met melk. Bosui en surimi erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten schoonmaken, in plakjes snijden en mengen met dressing. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken besmeren met surimimengsel, rucola erover verdelen en oprollen. Serveren met tomatensalade.
Gevulde pannenkoeken met romige surimi
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Surimi fijn snijden. Roomkaas in stukjes snijden en in kom losroeren met melk. Bosui en surimi erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten schoonmaken, in plakjes snijden en mengen met dressing. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Pannenkoeken besmeren met surimimengsel, rucola erover verdelen en oprollen. Serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 bosuitjes
2 bakjes surimiflakes
2 pakjes roomkaas
5 eetlepels melk
6 tomaten
5 eetlepels honing-mosterddressing
1 pak smulpannenkoeken naturel
1 zakje rucolasla