Kapucijnerschotel
Aan de slag
In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.
Kapucijnerschotel
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Roerbakmix ca. 3 minuten bakken. Kapucijners laten uitlekken en toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Hotdogs verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Kapucijners serveren met hotdogs, piccalilly, augurk en spekjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
1 zak roerbakgroentemix
1 blik kapucijners
1 blik hotdogs
4 eetlepels piccalilly
8 zoetzure augurken
1 duopakje uitgebakken spekreepjes