Spinazietaart
bewaar
bewaar

Spinazietaart

Deze hartige taart met spinazie en bladerdeeg maak je met maar 5 ingrediënten. Ovenheerlijk!

10 min. bereiden / 50 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Laat ook de spinazie in een ruime kom ontdooien. Bekleed de vorm met bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem. Bak het deeg in het midden van de oven 15 min.

Verhit ondertussen de koekenpan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min rul. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Klop de eieren los met peper en eventueel zout. Roer het gehakt, de eieren en kaas door de spinazie. Haal de taart uit de oven en verdeel het spinaziemengsel over de vorm.

Bak de taart in het midden van oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar. Neem de taart uit de oven en snijd in vieren.

combinatietipLekker met een groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazietaart

Deze hartige taart met spinazie en bladerdeeg maak je met maar 5 ingrediënten. Ovenheerlijk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig