Manchegokaas met peren-appelgelei
bewaar
bewaar

Manchegokaas met peren-appelgelei

20 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Fruit schillen en in partjes snijden. In pan peren net onder water met kruidnagels ca. 20 minuten zachtjes laten koken. Appel toevoegen en ca. 10 minuten laten meekoken. Fruit door zeef wrijven. Puree opnieuw aan de kook brengen en diksap en citroenrasp erdoor roeren. Geleisuiker erdoor roeren en nog ca. 2 minuten laten doorkoken. Overdoen in schoon jampotje.

Kaas in schijfjes snijden en serveren met gelei.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Manchegokaas met peren-appelgelei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig