Tartaartjes met roomsaus
bewaar
bewaar

Tartaartjes met roomsaus

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes 10 min. Verwarm de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwarm de laatste 2 min. met de sperziebonen mee. Verhit de boter in de braadpan. Bak de tartaartjes in 7 minuten gaar, keer halverwege.

Verwarm de crème fraîche en roomkaas in een steelpan. Serveer de tartaartjes met de roomsaus, sperziebonen en aardappels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaartjes met roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig