Tartaartjes met roomsaus
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes 10 min. Verwarm de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwarm de laatste 2 min. met de sperziebonen mee. Verhit de boter in de braadpan. Bak de tartaartjes in 7 minuten gaar, keer halverwege.
Verwarm de crème fraîche en roomkaas in een steelpan. Serveer de tartaartjes met de roomsaus, sperziebonen en aardappels.
Tartaartjes met roomsaus
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes 10 min. Verwarm de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwarm de laatste 2 min. met de sperziebonen mee. Verhit de boter in de braadpan. Bak de tartaartjes in 7 minuten gaar, keer halverwege.
Verwarm de crème fraîche en roomkaas in een steelpan. Serveer de tartaartjes met de roomsaus, sperziebonen en aardappels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el ongezouten roomboter
450 g aardappelschijfjes
450 g diepvries sperziebonen
2 tomaten
4 rundertartaar
125 ml crème fraîche
150 g roomkaas knoflook