Supersandwich
Aan de slag
Brood roosteren. Appels schillen, met appelboor klokhuizen verwijderen en appels in plakken snijden. In droge koekenpan bacon in ca. 3 minuten knapperig bakken. In achtergebleven bakvet appelplakken ca. 2 minuten bakken. Intussen cornedbeef in 8 dunne plakken snijden. Op 4 sneden brood helft van bacon en helft van appels leggen. Daarop een flinke eetlepel coleslaw scheppen en plak cornedbeef leggen. Afdekken met snee brood en beleggen nogmaals herhalen. Afdekken met laatste sneden brood. Door elke sandwich 2 satéstokjes prikken en sandwich diagonaal doorsnijden. Sla over vier borden verdelen en sandwiches erop leggen. Garneren met rest van coleslaw.
Supersandwich
hoofdgerecht
null personen
855 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Brood roosteren. Appels schillen, met appelboor klokhuizen verwijderen en appels in plakken snijden. In droge koekenpan bacon in ca. 3 minuten knapperig bakken. In achtergebleven bakvet appelplakken ca. 2 minuten bakken. Intussen cornedbeef in 8 dunne plakken snijden. Op 4 sneden brood helft van bacon en helft van appels leggen. Daarop een flinke eetlepel coleslaw scheppen en plak cornedbeef leggen. Afdekken met snee brood en beleggen nogmaals herhalen. Afdekken met laatste sneden brood. Door elke sandwich 2 satéstokjes prikken en sandwich diagonaal doorsnijden. Sla over vier borden verdelen en sandwiches erop leggen. Garneren met rest van coleslaw.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 sneetjes boerenbruin sesambrood
3 appels
100 g bacon
1 blik cornedbeef
1 bak Amerikaanse coleslaw
1 zakje gemengde sla
Dit heb je nodig
satéstokjes
broodrooster