Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
bewaar
bewaar

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Wortels schoonmaken en raspen. Coleslaw met grootste deel wortel mengen. Broodjes in 6-8 min. in oven afbakken. Sla schoonmaken, vier grote bladeren over vier borden verdelen. Wortel-coleslaw in bladeren scheppen. In koekenpan margarine verhitten. Worstjes in ca. 5 min. bruin en gaar bakken. Broodjes aan zijkanten opensnijden en met halve el mayonaise besmeren. Rest van sla in stukjes scheuren. Broodje beleggen met sla en rest van wortel. Op elk broodje 1 1/2 worstje leggen en dichtdrukken. Broodjes naast gevuld slablad serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig