Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Wortels schoonmaken en raspen. Coleslaw met grootste deel wortel mengen. Broodjes in 6-8 min. in oven afbakken. Sla schoonmaken, vier grote bladeren over vier borden verdelen. Wortel-coleslaw in bladeren scheppen. In koekenpan margarine verhitten. Worstjes in ca. 5 min. bruin en gaar bakken. Broodjes aan zijkanten opensnijden en met halve el mayonaise besmeren. Rest van sla in stukjes scheuren. Broodje beleggen met sla en rest van wortel. Op elk broodje 1 1/2 worstje leggen en dichtdrukken. Broodjes naast gevuld slablad serveren.
Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Wortels schoonmaken en raspen. Coleslaw met grootste deel wortel mengen. Broodjes in 6-8 min. in oven afbakken. Sla schoonmaken, vier grote bladeren over vier borden verdelen. Wortel-coleslaw in bladeren scheppen. In koekenpan margarine verhitten. Worstjes in ca. 5 min. bruin en gaar bakken. Broodjes aan zijkanten opensnijden en met halve el mayonaise besmeren. Rest van sla in stukjes scheuren. Broodje beleggen met sla en rest van wortel. Op elk broodje 1 1/2 worstje leggen en dichtdrukken. Broodjes naast gevuld slablad serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g bospeen
1 bak Amerikaanse coleslaw
1 pak petit pains
8 bladen ijsbergsla
2 eetlepels vloeibare margarine
1 schaal kalkoenworstjes
2 eetlepels mayonaise