Fondue van drie kazen
Aan de slag
Rasp blauwaderkaas in keukenmachine. Ris takjes van tijm en rozemarijn uit zakje kruidenmix en hak fijn met rest van kruiden. Wijn en roomkaas in fonduepan al roerend op laag vuur tegen de kook aan verwarmen. Roer geraspte kaas beetje bij beetje met houten lepel door warme wijnmengsel, tot alle kaas gesmolten is. Roer in kopje maïzena met water tot glad papje. Al roerend kaasfondue met maïzenapapje binden. Roer kruiden en peper naar smaak door kaasfondue. Lekker met in blokjes gesneden vloerbruin of stokbrood.
Fondue van drie kazen
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rasp blauwaderkaas in keukenmachine. Ris takjes van tijm en rozemarijn uit zakje kruidenmix en hak fijn met rest van kruiden. Wijn en roomkaas in fonduepan al roerend op laag vuur tegen de kook aan verwarmen. Roer geraspte kaas beetje bij beetje met houten lepel door warme wijnmengsel, tot alle kaas gesmolten is. Roer in kopje maïzena met water tot glad papje. Al roerend kaasfondue met maïzenapapje binden. Roer kruiden en peper naar smaak door kaasfondue. Lekker met in blokjes gesneden vloerbruin of stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Danablu blauwaderkaas 50+
½ zakje verse Italiaanse kruidenmix
400 ml witte wijn
1 potje kruiden-knoflookroomkaas
1 zakje geraspte jong belegen kaas
3 el maizena
1 mespunt witte peper
Dit heb je nodig
caquelon
keukenmachine