Fondue van cheddar en gruyèrekaas
bewaar
bewaar

Fondue van cheddar en gruyèrekaas

Fondue van twee kazen, tomaat én bosui. Extra lekker dus!

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de witte wijn en laat hierin de geraspte kaas al roerend smelten (de volgende portie kaas pas toevoegen als de vorige geheel is gesmolten). Roer de maizena los met het citroensap en water. Roer dit door de kaasfondue en laat deze 2-3 min. doorkoken, tot hij is gebonden.

Snijd de zongedroogde tomaat fijn, de bosui in dunne ringetjes en de bloemkool in kleine roosjes. Roer de gedroogde tomaat door de kaasfondue. Breng op smaak met (zout en) peper. Bestrooi de fondue met bosui en zet hem op tafel op een warmhoudplaatje. Doop de stukjes bloemkool, olijven, tomaten en de soepstengels in de fondue.

bereidingstipKaasfondue bindt pas mooi nadat de maizena is toegevoegd. Schrik dus niet als de fondue niet meteen helemaal egaal is.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fondue van cheddar en gruyèrekaas

Fondue van twee kazen, tomaat én bosui. Extra lekker dus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig