Twee soorten kaaskoekjes
bewaar
bewaar

Twee soorten kaaskoekjes

55 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Dille fijnsnijden. Zongedroogde tomaatjes en olijven goed droogdeppen en fijnhakken. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper in heel kleine blokjes snijden. In kom boter met geraspte kaas mengen. Ei loskloppen en met vork door boter mengen. Bakmeel toevoegen en geheel tot soepel deeg kneden. Deeg in twee porties verdelen. Door ene portie dille en zongedroogde tomaatjes kneden, door andere portie olijven en rode peper. Als deeg te 'nat' is, wat meel toevoegen. Werkvlak met meel bestuiven. Van deeg rollen vormen van ca. 4 cm doorsnede. Deegrollen strak in plasticfolie wikkelen en ca. 30 minuten in koelkast laten opstijven.

Oven voorverwarmen op 200 °C. Bakplaat met bakpapier bekleden. Deeg in plakjes van ca. 4 mm dikte snijden. Plakjes op enige afstand van elkaar op bakplaat leggen. Bakplaat in midden van oven schuiven en kaaskoekjes in ca. 15 minuten gaar en lichtbruin bakken. Koekjes uit oven nemen en laten afkoelen. Kaaskoekjes tot gebruik in afgesloten trommel bewaren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Twee soorten kaaskoekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig