Tagliatelle met kaviaarsaus, asperges en garnalen
bewaar
bewaar

Tagliatelle met kaviaarsaus, asperges en garnalen

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Tijgergarnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Twee takjes dille voor garnering achterhouden, rest boven kom fijnknippen. Onderkant van aspergetips snijden. Tagliatelle in water met zout ca. 5 minuten koken. Intussen in steelpan room met witte wijn zachtjes aan de kook brengen. Saus tot de helft inkoken. In wok of pan boter verhitten en hierin garnalen ca. 1 minuut roerbakken. Asperges toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Sauspan van vuur nemen, kaviaar en fijngeknipte dille erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta afgieten en over twee warme, diepe borden verdelen. Kaviaarsaus erover schenken en garnalen op pasta scheppen. Garneren met takje dille. Direct opdienen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met kaviaarsaus, asperges en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig