Artisjok-basilicummousse met Parmaham
bewaar
bewaar

Artisjok-basilicummousse met Parmaham

10 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum. Lekker bij een glas champagne.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Artisjok-basilicummousse met Parmaham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig