Artisjok-basilicummousse met Parmaham
Aan de slag
Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum. Lekker bij een glas champagne.
Artisjok-basilicummousse met Parmaham
null personen
80 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum in keukenmachine of met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuïger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum. Lekker bij een glas champagne.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ potje gemarineerde artisjokharten
½ zakje verse basilicum
0 zout en versgemalen zwarte peper
1 plakje Parmaham
Dit heb je nodig
keukenmachine
mooie lepels