Gebakken sandwiches met Parmaham
bewaar
bewaar

Gebakken sandwiches met Parmaham

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Korstjes van brood snijden. Parmaham in reepjes snijden. Brood besmeren met mascarpone. Ham en salie over 4 besmeerde boterhammen verdelen. Andere 4 sneetjes met besmeerde kant op boterhammen leggen. Aandrukken en elke dubbele boterham diagonaal doorsnijden (tot twee driehoeken.) In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper. Driehoekjes brood aan beide zijden in eimengsel weken, zodat eimengsel goed in brood trekt. In grote koekenpan (of twee koekenpannen) boter verhitten en brood in ca. 2 minuten goudbruin bakken. Halverwege keren. Direct serveren (eventueel met rucola of veldsla).

algemeenOok te serveren als voorgerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken sandwiches met Parmaham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig