Salade van geroosterde groenten
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Groenten schoonmaken en in plakken van ca. 1/2 cm dik snijden. Groenten op rooster leggen en licht insmeren met helft van olie. Lekbak onder rooster plaatsen. Groenten ca. 10 cm onder grill schuiven en ca. 10 minuten roosteren, halverwege keren. Intussen ansjovis in stukjes snijden. Groenten over vier borden verdelen. Garneren met ansjovis, besprenkelen met rest van olie en bestrooien met zout en versgemalen peper.
Salade van geroosterde groenten
voorgerecht
null personen
130 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Groenten schoonmaken en in plakken van ca. 1/2 cm dik snijden. Groenten op rooster leggen en licht insmeren met helft van olie. Lekbak onder rooster plaatsen. Groenten ca. 10 cm onder grill schuiven en ca. 10 minuten roosteren, halverwege keren. Intussen ansjovis in stukjes snijden. Groenten over vier borden verdelen. Garneren met ansjovis, besprenkelen met rest van olie en bestrooien met zout en versgemalen peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ kleine courgette
½ kleine aubergine
1 vleestomaat
4 eetlepels olijfolie met basilicum
1 blikje ansjovisfilets