Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
bewaar
bewaar

Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Paprika wassen, in kwarten snijden en schoonmaken. Kwarten elk in 8 rechthoekige stukjes snijden. Bleekselderij wassen, in lengte halveren en in reepjes snijden. Peentjes schoonmaken, wassen en in dunne repen snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Ansjovisfilets laten uitlekken en fijnsnijden.

In steelpan met dikke bodem olie op laag vuur verwarmen. Knoflook toevoegen en kort meewarmen, niet laten kleuren. Ansjovis toevoegen en op heel laag vuur ca. 5 minuten al kloppend met vork verwarmen en laten smelten (olie niet laten borrelen). Boter erdoor roeren en laten smelten. Ansjovisdip serveren op warmhoudplaatje. Serveren met groenten en eventueel blokjes (warme) ciabatta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig