Kalkoengehaktballetjes met kerriejus
bewaar
bewaar

Kalkoengehaktballetjes met kerriejus

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Peterselie fijn knippen. Ham in reepjes snijden. Gember fijnsnijden. Peterselie, ham en gember door kalkoengehakt mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Van gehakt ca. 20 kleine balletjes vormen. In koekenpan boter verhitten en balletjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar bakken. Balletjes uit pan scheppen en warmhouden. Kerriepoeder, koksroom en 1 dl water door bakvet roeren. Geheel aan de kook brengen en aanbaksels goed losroeren. Serveren met gebakken aardappels en broccoli.

algemeenIn plaats van kalkoengehakt kunt u ook kipgehakt gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoengehaktballetjes met kerriejus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig