Met andijvie gevulde pannenkoekjes
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Noten hakken. Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok of grote braadpan olie verhitten. Andijvie op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en ca. 1 minuut meewarmen. Pan van vuur nemen. Van kaas ca. 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes en noten erdoor roeren. Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper. Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden. Op pannenkoeken elk 1/4 deel van andijviemengsel scheppen en dichtklappen. Rest van kaas erover strooien. Kaas onder hete grill in ca. 3 minuten laten smelten.
Met andijvie gevulde pannenkoekjes
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Noten hakken. Noten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. In wok of grote braadpan olie verhitten. Andijvie op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend laten slinken. Room culinair erdoor roeren en ca. 1 minuut meewarmen. Pan van vuur nemen. Van kaas ca. 4 eetlepels bewaren, rest door andijvie scheppen. Hamblokjes en noten erdoor roeren. Andijviemengsel op smaak brengen met zout en peper. Pannenkoeken op bakplaat uitspreiden. Op pannenkoeken elk 1/4 deel van andijviemengsel scheppen en dichtklappen. Rest van kaas erover strooien. Kaas onder hete grill in ca. 3 minuten laten smelten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kant-en-klare pannenkoeken
½ zakje hazelnoten
1 eetlepel olie
1 zak panklare andijvie
½ pakje room culinair
150 g geraspte belegen kaas
150 g hamblokjes
0 zout
0 peper