Couscous met koolraap
bewaar
bewaar

Couscous met koolraap

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Sugar snaps schoonmaken, in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. In kom couscous en rozijnen (uit pak) met 4 dl kokend water mengen. Couscous ca. 5 minuten laten staan. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en tartaartjes in ca. 7 minuten bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten, koolraap al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Kruidenmix (uit pak) erover strooien. Couscous en sugar snaps door koolraapmix scheppen en geheel nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Koolraap-couscoussalade op borden scheppen en tartaartje erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Couscous met koolraap

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig