Gevulde slabladeren
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In wok olie verhitten. Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken. Laatste minuut bosui meebakken. Op smaak brengen met vloeibare bouillon. Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen. Slabladeren vullen met kip-groentemengsel. Bestrooien met sesamzaadjes. Lekker met geroosterd brood.
Gevulde slabladeren
voorgerecht
null personen
140 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met peper en zout. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca. 2 cm snijden. Sugar snaps schoonmaken en wassen. In wok olie verhitten. Kipfilet ca. 2 minuten roerbakken. Sugar snaps toevoegen en ca. 3 minuten mee roerbakken. Laatste minuut bosui meebakken. Op smaak brengen met vloeibare bouillon. Slabladeren in 4 kommen of brede glazen leggen. Slabladeren vullen met kip-groentemengsel. Bestrooien met sesamzaadjes. Lekker met geroosterd brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaaltje kipfilet
0 zout en peper
3 bosuitjes
2 eetlepels sesamolie
100 g sugar snaps
2 eetlepels vloeibare kruidenbouillon
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
4 bladen ijsbergsla
Dit heb je nodig
wok