Varkensfilet met mierikswortel
Aan de slag
Varkenslapjes insmeren met 1 eetlepel mierikswortel en bestrooien met zout en peper. Rest van mierikswortel door yogonaise roeren. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten en vlees in ca. 12 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Intussen in grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Tuinboontjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, door aardappelschijfjes mengen en nog ca. 2 minuten meebakken. Peterselie fijn knippen en door groentemengsel scheppen. Serveren met varkensfiletlapjes en mierikswortelsaus.
Varkensfilet met mierikswortel
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Varkenslapjes insmeren met 1 eetlepel mierikswortel en bestrooien met zout en peper. Rest van mierikswortel door yogonaise roeren. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten en vlees in ca. 12 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Intussen in grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Tuinboontjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, door aardappelschijfjes mengen en nog ca. 2 minuten meebakken. Peterselie fijn knippen en door groentemengsel scheppen. Serveren met varkensfiletlapjes en mierikswortelsaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 varkensfiletlapjes
3 eetlepels geraspte mierikswortel
4 eetlepels yogonaise
6 eetlepels boter of margarine
1 duopak aardappelschijfjes
1 pak tuinboontjes
½ zakje verse peterselie