Wortelstamppot met Griekse burgers
Aan de slag
In grote pan aardappelschijfjes en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan de kook brengen. Met deksel schuin op pan in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen knoflook pellen en fijn hakken. Peterselie fijn knippen. In koekenpan boter verhitten en burgers in ca. 5 minuten bakken. Aardappels en groente afgieten en fijnstampen met melk. Knoflook en peterselie erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met amandelschaafsel en serveren met burgers.
Wortelstamppot met Griekse burgers
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In grote pan aardappelschijfjes en hutspotgroente met laagje water opzetten en aan de kook brengen. Met deksel schuin op pan in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen knoflook pellen en fijn hakken. Peterselie fijn knippen. In koekenpan boter verhitten en burgers in ca. 5 minuten bakken. Aardappels en groente afgieten en fijnstampen met melk. Knoflook en peterselie erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Garneren met amandelschaafsel en serveren met burgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 duopak aardappelschijfjes
2 bakken hutspotgroenten
2 teentjes knoflook
1 zakje verse peterselie
25 g boter of margarine
4 Griekse burgers
150 ml melk
1 zakje amandelschaafsel