Omelet met groenteverrassing
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Tofu in reepjes snijden, mengen met sojasaus en even laten marineren. Eieren loskloppen met sambal en 2 eetlepels water. In grote koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Van helft van ei 2 omeletten bakken en warmhouden. Zo nog 2 omeletten maken. Tofu laten uitlekken, sojasaus opvangen. Intussen in wok rest van olie verhitten. Tofu kort roerbakken, groentemix toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Sojasaus en gembersiroop erdoor roeren. Omeletten op vier borden leggen. Met schuimspaan groentemix midden op omeletten scheppen. Omeletten dichtvouwen en omkeren. Rijst ernaast scheppen. Vocht inkoken en naast rijst en omelet scheppen. Lekker met kroepoek.
Omelet met groenteverrassing
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Tofu in reepjes snijden, mengen met sojasaus en even laten marineren. Eieren loskloppen met sambal en 2 eetlepels water. In grote koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Van helft van ei 2 omeletten bakken en warmhouden. Zo nog 2 omeletten maken. Tofu laten uitlekken, sojasaus opvangen. Intussen in wok rest van olie verhitten. Tofu kort roerbakken, groentemix toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Sojasaus en gembersiroop erdoor roeren. Omeletten op vier borden leggen. Met schuimspaan groentemix midden op omeletten scheppen. Omeletten dichtvouwen en omkeren. Rijst ernaast scheppen. Vocht inkoken en naast rijst en omelet scheppen. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
½ pakje tofu naturel
4 eetlepels sojasaus
6 eieren (M)
1 theelepel sambal
5 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise groentemix
3 eetlepels gembersiroop
Dit heb je nodig
wok