Hazenpeper onder pureedakje
5 min. bereiden / 15 min. oventijd
4 ingrediënten
Aan de slag
Hazenpeper in ovenschaal scheppen en sherry erdoor roeren. Eierdooier door aardappelpuree mengen en hazenpeper met laag puree bedekken. Puree gladstrijken en ovenschotel in voorverwarmde oven (220 °C) in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.
algemeenVariatietip: 2-4 plakjes bladerdeeg uitrollen tot lap die iets groter is
dan ovenschaal. Deeg op schaal met hazenpeper leggen, randen afsnijden en
stevig vastdrukken. Bovenkant deeg met losgeklopt ei bestrijken en ovenschotel
in ca. 15 minuten goudbruin bakken.
Hazenpeper onder pureedakje
hoofdgerecht
null personen
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Hazenpeper in ovenschaal scheppen en sherry erdoor roeren. Eierdooier door aardappelpuree mengen en hazenpeper met laag puree bedekken. Puree gladstrijken en ovenschotel in voorverwarmde oven (220 °C) in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak hazenpeper
100 ml sherry
1 ei
1 bak aardappelpuree
Dit heb je nodig
diepe ovenschaal ca. 20 x 30 cm