Romige zalmschotel met groente onder een pureedakje
bewaar
bewaar

Romige zalmschotel met groente onder een pureedakje

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de roerbakgroente 2 min. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Voeg de kookroom toe en verwarm al roerend 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal.

Laat de zalm uitlekken, verwijder eventuele graatjes uit de zalm en verdeel over de groente. Snijd de dille fijn en roer door de aardappelpuree. Verdeel de puree over de zalm en maak er een leuk patroon in met de tanden van een vork. Bak de zalmschotel ca. 20 min. boven in de oven.

bereidingstipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden, maar bak de schotel nog niet af. Bewaar afgedekt in de koelkast en verwarm het voor serveren in ca. 25 min. in de oven op 190 °C.
algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige zalmschotel met groente onder een pureedakje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig