Bloemkoolrijst en vegagehakt onder een zoet pureedakje
bewaar
bewaar

Bloemkoolrijst en vegagehakt onder een zoet pureedakje

Met een vork maak je er een prachtig plaatje van.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de boter in een hapjespan en bak het gehakt, de knoflook en de tomatenpuree 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om.

Voeg de soepgroente toe en bak al omscheppend 2 min. mee. Meng de bloemkoolrijst erdoor en neem de pan van het vuur.

Snijd de peterselie fijn en meng door de aardappelpuree. Verdeel het gehaktmengsel over de ovenschaal en verdeel de puree er in één laag over.

Maak met de tanden van een vork een patroon in de puree. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolrijst en vegagehakt onder een zoet pureedakje

Met een vork maak je er een prachtig plaatje van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig