Spaghetti met knoflookgarnalen
Serveer romige pasta met smaakvolle gamba's en een kruidige tomatensalade en je hoort niemand meer.
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Bestrooi de plakken met 4 el Italiaanse kruiden. Verdeel 3 el olijfolie, de azijn, peper en eventueel zout erover. Pel de knoflook en snijd in plakjes. Verhit de rest van de olie in een wokpan.
Bak de knoflook ca. 2 min. Schep de knoflook uit de pan en houd apart. Roerbak al omscheppend de gamba's ca. 4 min. in de hete olie. Meng intussen de room culinair, knoflookplakjes, rest van de Italiaanse kruiden, peper en eventueel zout door de spaghetti.
Verdeel de spaghetti over de borden en leg de gamba's ernaast.
Spaghetti met knoflookgarnalen
Serveer romige pasta met smaakvolle gamba's en een kruidige tomatensalade en je hoort niemand meer.
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Bestrooi de plakken met 4 el Italiaanse kruiden. Verdeel 3 el olijfolie, de azijn, peper en eventueel zout erover. Pel de knoflook en snijd in plakjes. Verhit de rest van de olie in een wokpan.
Bak de knoflook ca. 2 min. Schep de knoflook uit de pan en houd apart. Roerbak al omscheppend de gamba's ca. 4 min. in de hete olie. Meng intussen de room culinair, knoflookplakjes, rest van de Italiaanse kruiden, peper en eventueel zout door de spaghetti.
Verdeel de spaghetti over de borden en leg de gamba's ernaast.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
750 g romatomaten
50 g diepvries Italiaanse kruiden
3 el traditionele olijfolie
1 el balsamicoazijn
2 tenen knoflook
500 g diepvries gamba's
200 ml room culinair