Pittige kapucijner-chorizoschotel
bewaar
bewaar

Pittige kapucijner-chorizoschotel

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode peper in reepjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de chorizoblokjes in 5 min. al omscheppend krokant. Voeg de ui, de reepjes rode peper en de komijn toe en bak 2 min. mee. Blus af met de sherry en voeg vervolgens de cherry tomaten en de kapucijners toe. Laat de kapucijnerschotel afgedekt in 10 min. goed warm worden. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de peterselie. Lekker met aardappelpuree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige kapucijner-chorizoschotel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig