Easy tiramisu in een glaasje
bewaar
bewaar

Easy tiramisu in een glaasje

Deze versie is zonder ei, maar natuurlijk wel met marsala, espresso en rijkelijk bestrooid met cacaopoeder. Bijna zoals een klassieke tiramisu.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Roer de marsala door de espresso en laat afkoelen.

Klop de slagroom met de poedersuiker en het vanille-extract met een mixer bijna stijf. Klop de mascarpone in een andere kom los en spatel door de slagroom. Doe het mengsel in de spuitzak.

Snijd de pistokeddos schuin doormidden en verdeel de helft in stukjes over de bodem van de glaasjes. Schenk de afgekoelde espresso erover en spuit het mascarponemengsel erop. Bestrooi met de cacaopoeder en steek de rest van de gehalveerde pistokeddos erin.

variatietipMet wat kleine twists maak je een feestelijk gerecht dat iedereen aan tafel kan eten: met matcha, vegan of voor kinderen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Easy tiramisu in een glaasje

Deze versie is zonder ei, maar natuurlijk wel met marsala, espresso en rijkelijk bestrooid met cacaopoeder. Bijna zoals een klassieke tiramisu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig