Speculoos-tiramisu in een glaasje
In dit feestelijke recept komen de werelden van speculoos en tiramisu harmonieus samen. De speculoos voegt een mooie, warme smaak toe aan de (op zichzelf al heerlijke) tiramisu.
Aan de slag
Laat de espresso afkoelen. Meng de kokos gurt met de soja-topping, poedersuiker en het vanille-extract en doe in de spuitzak.
Breek de helft van de speculooskoeken in stukjes en verdeel over de glaasjes. Schenk de espresso erover en spuit het kokos-sojamengsel erover. Bestrooi met de cacaopoeder en steek de rest van speculooskoeken erin.
Speculoos-tiramisu in een glaasje
In dit feestelijke recept komen de werelden van speculoos en tiramisu harmonieus samen. De speculoos voegt een mooie, warme smaak toe aan de (op zichzelf al heerlijke) tiramisu.
nagerecht
null porties
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de espresso afkoelen. Meng de kokos gurt met de soja-topping, poedersuiker en het vanille-extract en doe in de spuitzak.
Breek de helft van de speculooskoeken in stukjes en verdeel over de glaasjes. Schenk de espresso erover en spuit het kokos-sojamengsel erover. Bestrooi met de cacaopoeder en steek de rest van speculooskoeken erin.
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
120 ml espresso
250 g plantaardige kokos gurt ongezoet
150 g soja-topping
60 g poedersuiker
½ tl vanille-extract
8 Lotus Biscoff speculooskoeken
2 tl cacaopoeder
Dit heb je nodig
spuitzak