Speculoos-tiramisu in een glaasje
bewaar
bewaar

Speculoos-tiramisu in een glaasje

In dit feestelijke recept komen de werelden van speculoos en tiramisu harmonieus samen. De speculoos voegt een mooie, warme smaak toe aan de (op zichzelf al heerlijke) tiramisu.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de espresso afkoelen. Meng de kokos gurt met de soja-topping, poedersuiker en het vanille-extract en doe in de spuitzak.

Breek de helft van de speculooskoeken in stukjes en verdeel over de glaasjes. Schenk de espresso erover en spuit het kokos-sojamengsel erover. Bestrooi met de cacaopoeder en steek de rest van speculooskoeken erin.

variatietipMet wat kleine twists maak je een feestelijk gerecht dat iedereen aan tafel kan eten: met matcha, klassiek of voor kinderen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Speculoos-tiramisu in een glaasje

In dit feestelijke recept komen de werelden van speculoos en tiramisu harmonieus samen. De speculoos voegt een mooie, warme smaak toe aan de (op zichzelf al heerlijke) tiramisu.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig