Pistokeddos met speculoosmousse en kersen
Beleg je pistokeddos (Italiaanse lange vingers) met speculoosmousse en kersen voor een spannende afsluiting van je kerstdiner. Garneer met suikerspin en het feestje kan beginnen.
Aan de slag
Laat de kersen ontdooien.
Spuit de speculoosmousse over de pistokeddos en verdeel de kersen erover. Decoreer met een toef suikerspin.
Pistokeddos met speculoosmousse en kersen
Beleg je pistokeddos (Italiaanse lange vingers) met speculoosmousse en kersen voor een spannende afsluiting van je kerstdiner. Garneer met suikerspin en het feestje kan beginnen.
nagerecht
null personen
165 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kersen ontdooien.
Spuit de speculoosmousse over de pistokeddos en verdeel de kersen erover. Decoreer met een toef suikerspin.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g diepvries kersen
300 g AH Excellent mousse speculoos
12 AH Excellent pistokeddos
½ bakje AH Excellent gouden suikerspin