Paratha borrelboompjes met pesto en mozzarella (advertorial)
bewaar
bewaar

Paratha borrelboompjes met pesto en mozzarella (advertorial)

Een borrelhapje maken met paratha? Voor kerst? Ja hoor! Ga voor deze kerstboompjes. De knapperige paratha combineert verrassend lekker met pesto en mozzarella. Probeer maar eens!

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Laat de paratha's ontdooien. Verhit in 2 koekenpannen een ½ el olie en bak 2 paratha’s 3 min. op middelhoog vuur. Keer om en bestrijk met de helft van de pesto en de helft van de mozzarella. Bak nog 2-3 min. op laag vuur, tot de kaas is gesmolten. Bak zo ook de andere 2 paratha’s met de rest van de pesto en de rest van de mozzarella.

Haal ondertussen de blaadjes van het basilicum. Snijd de puntpaprika en het basilicum fijn. Snijd elke paratha in 6 punten en steek aan 1 kant een tapasprikker erin als boomstam. Verdeel over een schaal, besprenkel met de crema balsamico en bestrooi met de paprikablokjes en het basilicum.

variatietipHou je van pittig? Je kunt de halve rode puntpaprika ook vervangen door een hele rode peper.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paratha borrelboompjes met pesto en mozzarella (advertorial)

Een borrelhapje maken met paratha? Voor kerst? Ja hoor! Ga voor deze kerstboompjes. De knapperige paratha combineert verrassend lekker met pesto en mozzarella. Probeer maar eens!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig