Kaasplank met gegrilde perziken
Denken we aan Frankrijk, dan denken we aan Franse kaasjes! En wist je dat fruit ook heel goed past op de kaasplank? Denk bijvoorbeeld aan perziken. Even grillen, rozemarijn erbij en genieten maar!
Aan de slag
Halveer de perziken en verwijder de pit. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Bestrijk de snijkanten met de honing. Steek in elke halve perzik een takje rozemarijn.
Gril de perziken 4 min. Keer halverwege.
Verdeel de kazen over een kaasplank en serveer de gegrilde perziken erbij.
Kaasplank met gegrilde perziken
Denken we aan Frankrijk, dan denken we aan Franse kaasjes! En wist je dat fruit ook heel goed past op de kaasplank? Denk bijvoorbeeld aan perziken. Even grillen, rozemarijn erbij en genieten maar!
nagerecht
null personen
270 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de perziken en verwijder de pit. Verhit de grillpan zonder olie of boter. Bestrijk de snijkanten met de honing. Steek in elke halve perzik een takje rozemarijn.
Gril de perziken 4 min. Keer halverwege.
Verdeel de kazen over een kaasplank en serveer de gegrilde perziken erbij.
bereidingstip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse perziken
4 el vloeibare honing
30 g verse rozemarijn
140 g Excellent roquefort
130 g Fourme d'Ambert
210 g Morbier
150 g Ossau-Iraty
175 g Coulommiers
Dit heb je nodig
grillpan