BBQ gegrilde perzik met kletskop en ijs
Sluit je avond af met een zoete knaller van de BBQ: gegrilde perzik met kletskoek en ijs. Dat is pas BBQ-genot op z’n zoetst!
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de perziken en verwijder de pitten. Schep om met de olie. Gril de perzikhelften 2-3 min. op de platte kant tot er mooie grillstrepen op zijn ontstaan. Keer om en gril nog 1 min. op de ronde kant.
Verkruimel ondertussen de kletskoppen grof en verdeel ⅔ ervan over kommetjes en leg de perzik met de platte kant naar boven erop. Schep de bolletjes ijs erop en bestrooi met de rest van de koekkruim. Verdeel blaadjes munt erover en serveer direct.
BBQ gegrilde perzik met kletskop en ijs
Sluit je avond af met een zoete knaller van de BBQ: gegrilde perzik met kletskoek en ijs. Dat is pas BBQ-genot op z’n zoetst!
nagerecht
null personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Halveer de perziken en verwijder de pitten. Schep om met de olie. Gril de perzikhelften 2-3 min. op de platte kant tot er mooie grillstrepen op zijn ontstaan. Keer om en gril nog 1 min. op de ronde kant.
Verkruimel ondertussen de kletskoppen grof en verdeel ⅔ ervan over kommetjes en leg de perzik met de platte kant naar boven erop. Schep de bolletjes ijs erop en bestrooi met de rest van de koekkruim. Verdeel blaadjes munt erover en serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 perziken
½ el milde olijfolie
6 kletskoppen
4 bolletjes bourbon vanille-ijs
4 blaadjes verse munt
Dit heb je nodig
barbecue