BBQ gegrilde perzik met kletskop en ijs
bewaar
bewaar

BBQ gegrilde perzik met kletskop en ijs

Sluit je avond af met een zoete knaller van de BBQ: gegrilde perzik met kletskoek en ijs. Dat is pas BBQ-genot op z’n zoetst!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Halveer de perziken en verwijder de pitten. Schep om met de olie. Gril de perzikhelften 2-3 min. op de platte kant tot er mooie grillstrepen op zijn ontstaan. Keer om en gril nog 1 min. op de ronde kant.

Verkruimel ondertussen de kletskoppen grof en verdeel ⅔ ervan over kommetjes en leg de perzik met de platte kant naar boven erop. Schep de bolletjes ijs erop en bestrooi met de rest van de koekkruim. Verdeel blaadjes munt erover en serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

BBQ gegrilde perzik met kletskop en ijs

Sluit je avond af met een zoete knaller van de BBQ: gegrilde perzik met kletskoek en ijs. Dat is pas BBQ-genot op z’n zoetst!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig