BBQ 'ceasar' salade
In deze versie van caesar salade grillen we zowel de kip als de romaine sla op de BBQ. Verder nog even aanmaken met dressing, croutons en natuurlijk: kaas!
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Gril de kipdijfiletlapjes 10-12 min. op de hete barbecue. Keer regelmatig. Snijd ondertussen de kropjes babyromaine in de lengte in kwarten. Bestrijk met de olijfolie en gril de parten sla (eventueel in delen) 3-4 min. Keer regelmatig.
Verdeel de sla over een schaal en besprenkel met de caesardressing. Snijd de kipdij in repen en verdeel erover. Bestrooi met de croutons en de Grana Padano flakes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
BBQ 'ceasar' salade
In deze versie van caesar salade grillen we zowel de kip als de romaine sla op de BBQ. Verder nog even aanmaken met dressing, croutons en natuurlijk: kaas!
hoofdgerecht
null personen
350 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Gril de kipdijfiletlapjes 10-12 min. op de hete barbecue. Keer regelmatig. Snijd ondertussen de kropjes babyromaine in de lengte in kwarten. Bestrijk met de olijfolie en gril de parten sla (eventueel in delen) 3-4 min. Keer regelmatig.
Verdeel de sla over een schaal en besprenkel met de caesardressing. Snijd de kipdij in repen en verdeel erover. Bestrooi met de croutons en de Grana Padano flakes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g BBQ scharrel kipdijfiletlapjes yoghurt
4 kropjes babyromaine
3 el milde olijfolie
3 el caesardressing
40 g naturel croutons
60 g Grana Padano kaasflakes
Dit heb je nodig
barbecue