Broodje chipolata en gegrilde paprika van de BBQ met ketchup (advertorial)
Worstje van de BBQ, vers stokbroodje, kaas en gegrilde paprika. Nice! Die maak je helemaal af door pickle ketchup eraan toe te voegen. Probeer maar eens!
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de ui in halve ringen en de paprika's in dunne reepjes. Meng de groenten met de worstjes, olie, peper en eventueel zout.
Verdeel over de aluminium grillschaal en gril 15-20 min. op de barbecue. Schep regelmatig om. Bestrooi met de kaas en gril nog 2 min. tot de kaas is gesmolten.
Halveer de stokbroden en snijd aan de bovenkant in de lengte in, maar niet door. Besmeer de snijkanten met de ketchup en verdeel de sla, groenten en worstjes erover. Besprenkel met de rest van de ketchup.
Broodje chipolata en gegrilde paprika van de BBQ met ketchup (advertorial)
Worstje van de BBQ, vers stokbroodje, kaas en gegrilde paprika. Nice! Die maak je helemaal af door pickle ketchup eraan toe te voegen. Probeer maar eens!
hoofdgerecht
null personen
705 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de ui in halve ringen en de paprika's in dunne reepjes. Meng de groenten met de worstjes, olie, peper en eventueel zout.
Verdeel over de aluminium grillschaal en gril 15-20 min. op de barbecue. Schep regelmatig om. Bestrooi met de kaas en gril nog 2 min. tot de kaas is gesmolten.
Halveer de stokbroden en snijd aan de bovenkant in de lengte in, maar niet door. Besmeer de snijkanten met de ketchup en verdeel de sla, groenten en worstjes erover. Besprenkel met de rest van de ketchup.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
1 zak paprikamix
300 g chipolataworstjes
2 el milde olijfolie
75 g geraspte cheddar
2 verse petit stokbroden
3 el Heinz ketchup pickle flavour
50 g romainesla
Dit heb je nodig
barbecue
aluminium grillschaal (wegwerp, 16 x 26 cm)