Bietenburgers van de BBQ
Op en top een vega burger, vol smaak door de gegrilde groenten.
Aan de slag
Steek de barbecue aan met een firestarter of one minute lighter. Na 10 min. is de barbecue klaar voor gebruik. Snijd de uien in ringen van een ½ cm. Bestrijk de ui en asperges met de olie en gril ca. 8 min. op de barbecue. Keer de ui halverwege en de asperges regelmatig. Neem van de barbecue. Gril de bietenburgers ca. 6 min. op de barbecue. Keer halverwege. Snijd ondertussen de broodjes open en gril ca. 30 sec. op de snijkant.
Bestrijk elke onderste helft van de broodjes met 1 el pompoenhummus. Verdeel er achtereenvolgend wat rucola, de bietenburgers, de rest van de hummus, de ui, asperges en kiemgroenten over. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
Bietenburger van de BBQ
Instructievideo - 00:34 min.
Bietenburgers van de BBQ
Op en top een vega burger, vol smaak door de gegrilde groenten.
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan met een firestarter of one minute lighter. Na 10 min. is de barbecue klaar voor gebruik. Snijd de uien in ringen van een ½ cm. Bestrijk de ui en asperges met de olie en gril ca. 8 min. op de barbecue. Keer de ui halverwege en de asperges regelmatig. Neem van de barbecue. Gril de bietenburgers ca. 6 min. op de barbecue. Keer halverwege. Snijd ondertussen de broodjes open en gril ca. 30 sec. op de snijkant.
Bestrijk elke onderste helft van de broodjes met 1 el pompoenhummus. Verdeel er achtereenvolgend wat rucola, de bietenburgers, de rest van de hummus, de ui, asperges en kiemgroenten over. Dek af met de bovenste helften van de broodjes.
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote uien
350 g verse groene asperges
2 el milde olijfolie
4 bietenburgers
4 bakkersbollen wit
200 g pompoenhummus
80 g rucola
60 g milde kiemgroente
Dit heb je nodig
barbecue